Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 octombrie 2010

De ce si cand iubim?...Cateva motive pentru care iubim pe cineva...

    Exista multe motive pentru care iubesti o alta persoana asta este cat se poate de clar. Insa e destul de dificil in a face o lista cu motivele pentru care iubim pe cineva, de ce ajungem sa ne indragostim. Dragostea este unul dintre cele mai profunde sentimente, iar a scrie in cuvinte experienta pe care o traiesti iubind poate fi destul de dificil.Cei care sunt indragostiti si care au dragostea impartasita se pot considera ca si cum ar fi castigat asul la un joc de carti, deci sa nu uite sa se bucure de acest sentiment in fiecare clipa si dragostea ii va inconjura pentru mult timp.

Uita-ti cateva motive:
       
          1. Atractie fizica
  Atractia fizica sau sexuala poate fi un motiv ce te face sa simti ca esti indragostit de cineva, dar nu este un factor suficient pentru a te face sa fii cu adevarat indragostit.
         2. Prietenie
  Sentimentul de afectiune si caldura il pot simti multi dintre noi in raport cu altii, dar cu toate acestea, atunci cand este indeplinit si punctul 1 atunci o relatie de dragoste bazata pe o relatie de prietenie are sanse foarte mari sa se transforme intr-o dragoste foarte mare.
         3. Bunatate
  Poti sa simti dragoste fata de cineva doar pentru ca este atent cu nevoile tale. Simtindu-te ingrijit, sfatuit, te simti ca esti important pentru cineva si pentru acel cineva poti sa-ti dezvolti sentimente de iubire.
          4. Umor
  Multi oameni considera ca umorul este unul dintre cel mai important criteriu pe care trebuie sa-l aiba viitorul partener. Este adevarat, caci ne face mare placere sa radem, sa fim cu cineva care ne aduce zambetul pe buze. Deci, o persoana care are simtul umorului poate genera, de asemenea, sentimente de dragoste.
         5. Respect
  Poti sa nutresti sentimente de dragoste pentru o alta persoana care respecta ceea ce faci, cum gandesti, cum te exprimi… caci te face sa te simti o persoana importanta.
        6. Interese comune
  Atunci cand ai aceleasi interese, faci aceleasi activitati cu o anumita persoana, acest lucru este un motiv in plus pentru a iubi pe cineva. Se pot construi relatii puternice de dragoste bazate pe schimbul de interese comune.
  Daca mi-a scapat vreun alt motiv serios, astept sa ma completezi....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu